Home
Camera uitrusting
Profiel
Contact
Fotografieles.nl
Schoolvoorfotografie.nl
NieuweVeste.nl
Nidf.nl
Canon.nl

Profiel

Deze amateurfotograaf heeft sinds september 2009 de volgende workshops/opleidingen gevolgd na de aanschaf van zijn eerste spiegelreflexcamera in mei daarvoor.
 • Cameratraining Canon 500D bij NIDF te Best.
  Een door Canon tegen een gereduceerde prijs via een voucher aangeboden training. Tijdens deze training werden alle mogelijke instellingen van de camera doorlopen. Vervolgens enkele technieken toegepast en fotoopdrachten uitgevoerd.

 • Basisworkshop digitale fotografie bij Fotografieles.nl te Roosendaal.
  Eén daagse workshop verzorgt door Redmar Kruithof en Marije van den Oever waarbij veel aandacht is voor de praktijk en de creativiteit. Dit wordt weer afgewisseld met de techniek wat naast de basisbegrippen is gericht op het instellen van diafragma, sluitertijd en ISO.

 • Basisopleiding fotografie bij de School voor fotografie te Breda.
  Een opleiding van 3 maanden waarin docent Ramon Mangold alle basisbegrippen zoals diafragma, sluitertijd, ISO en resolutie laat passeren. Tevens zijn verschillende vormen van fotografie zoals portret, reportage, reclame, sequentie en high- en lowkey aan bod gekomen. Ook het beter kijken naar composities, gebruik van licht en de positie is een belangrijk aspect van deze basisopleiding. Dit wordt gecomplementeerd met de kennismaking van Photoshop CS.

 • Landschapsfotografie bij de NieuweVeste te Breda
  5 sessies waarvan 2 praktijkdagen( haven van Antwerpen en Zuid Beveland ). Doel is het presenteren van een fotoboek met de resultaten van de 2 praktijkdagen

 • Fotografie 2e jaar bij de nieuweveste te Breda
  Het 2e jaar van een 3 jaars opleiding fotografie. Het 2e jaar bestaat uit 30 lessen en is een verdieping van het 1e jaar